aanmeld informatie

15 september 2023 category Geen reacties

Op zondag 1 oktober 2023 is het weer mogelijk om je aan te melden voor de jeugdraad 2024! De raad van vorig jaar was zo enthousiast dat ze nog één jaartje door gaan. Daarom zijn er maar 4 plekjes beschikbaar in de raad en 2 plekjes voor dansmarietjes. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de huidige raad is het dit jaar alleen mogelijk om je aan te melden als je in het derde leerjaar zit van het voortgezet onderwijs. Ben je jonger, meld je dan volgend jaar aan op 1 oktober 2024 want dan zullen er weer genoeg plekken vrij komen! Op 1 oktober rond 12.00u zal er een aanmeldknop zichtbaar zijn op deze pagina. Vanaf het moment dat is aanmelden mogelijk. In de avond om 0.00u zijn de aanmeldingen weer gesloten.  

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *