Radio Theike

10 februari 2021 category Geen reacties

Ok weej zien gevrogd um un steentje beej te drage aan Radio Theike. Mar lifst 4 oor zendtied hebbe we gekreage van Dun Ezelskop en det kenne weej erg waardere. Bedankt heejveur! Doa goan we dus dankbaar gebroek van make. Ongerstoand os programma zoedet ge wit wat dur ongeveer giet koame:

Carnavals zoaterdig 13 Februari 13.00 tot 15.00

De presentatie ligt in hande van 2 enthousiaste roadsleden Jeer en Miguel die ow mei goan neme in de top 11 van de road van 11. Schoene pletjes van de jeugd vur de jeugd samengesteld door de road van 28. (joa 28 is gin typfout) . Tussendoor zal dur unne moje quiz zien woa mei schitterende prieze mei zien te winne. Onger angere moje ezelsköpke vaandels en officiële Radio Theike medalies.

Carnavals mandig 15 Februari 13.00 tot 15.00

Altied al wille wiete wie de adjudante ware van Rik Smits in 1995? Det kumpt moi oet want det kriegt ge te huure gedurende deze oetzending. Via beeld, bel of geluidsverbinding stelle 11 oud-jeugdprinse zich aan ow veur wonoa eur favoriete plaat vurbeej giet koame. Moje herinneringe weare opgehald en zoewe rechtstreeks de hoeskamer in geslingerd. Verder zal dur wer unne moje quiz zien woa wer leuke prieze mei zien te winne. Onger angere moje ezelsköpke vaandels en officiële Radio Theike medalies. Ok huure we de favoriete pletjes van de basis schoele. De presentatie wurd wederom verzugd door Jeer en Miguel.

Genog redenen um dus aaf te stemme deas 2 daag! Veul joeks en plezeer gewest!

Allemoal te huure en te zeen via www.twitch.tv/cvdunezelskop

Plaats een reactie